Mauricio de Maio

aBeauty Clinique promite calitate și rezultate superioare. De aceea, ne asigurăm că lucrăm cu cele mai bune aparate și că învățăm cele mai bune tehnici de pe piață.

El este implicat în mod activ în cercetare și învățare în cadrul cursurilor sale internaționale.

Dr. de Maio a dezvoltat personal tehnici și noi concepte, cum ar fi MD Codes ™, MD DYNA Codes ™, MD ASA ™, MD Plient ™ și sistemul inovator Next Human ™. El a făcut turnee în America, Europa, Orientul Mijlociu, Asia-Pacific și Africa.

Dr. de Maio a tratat personal mii de pacienți și a educat mai mult de 10.000 de doctori pe an în peste 40 de țări.

Dr. de Maio a primit Diploma de Medicină (1990) și Rezidența Medicală în Chirurgie Generală și Chirurgie Plastică (1995), o diplomă de Master în Medicină (1999) și o diplomă de Doctor în Științe (2006) acordată de Facultatea de Medicină din Universitatea din São Paulo (1995). A obținut gradul de Specialist în Chirurgie Plastică de către Departamentul de Chirurgie Plastică al Asociației Medicale din Brazilia și de către Societatea Braziliană de Chirurgie Plastică. Este membru al ISAPS – Societatea Internationala de Chirurgie Plastică Estetică.

Autor al multor manuale medicale recunoscute pe plan internațional, care în prezent sunt traduse în 5 limbi și a numeroase articole publicate în reviste evaluate de alți doctori din domeniul medical estetic, printre care:

Injectable Fillers in Aesthetic Medicine (Springer-Verlag Berlin Heidelberg, 2006, 2nd edition (2014)).

Botulinum Toxin in Aesthetic Medicine (Springer-Verlag Berlin Heidelberg, 2007);

The Male Patient in Aesthetic Medicine (Springer-Verlag Berlin Heidelberg, 2009);

He is also the Editor of the Aesthetic Medicine Compendium (Roca São Paulo, 1st edition (2004), 2nd edition (2011)).

Vezi toate cărțile.

Contactează-ne