Parteneriatul MD Maio, aBeauty Clinique

MD Maio ™ se poziționează ca lideri în furnizarea de concepte inovatoare în educația esteticii medicale.

Cunoștințele și experiența lor a început totodată cu inițierea însăși a conceptului de estetică medicală. Asemeni aBeauty Clinique, MD Maio prețuiește în primul rând calitatea și siguranța în tratamentele de estetică medicală. Acest prim factor a jucat un rol foarte important in construirea încrederii pe care o avem în acest parteneriat.

Ca și companie ei cred că educația este un factor puternic pentru a obține rezultate pozitive și satisfacția pacienților. Așadar, MD Maio contribuie la educarea domeniului prin intermediul cursurilor, formării și învățării digitale la nivel mondial.

aBeauty Clinique este dornică să învețe cât mai multe tehnici inovative ce aduc rezultate superioare. Astfel, sunem siguri ca acest nou parteneriat va aduce cele mai bune rezultate din domeniul medicinei estetice din România.

Asemeni MD Maio, și activitatea noastră este susținută de o vastă cunoaștere și experiență în cadrul domeniului Estetic. Avem ca principii de bază calitatea superioară, excelența necondiționată și concepția de idei care sunt cu un pas înaintea timpului nostru.

  • Scopul nostru este de a crește în mod constant standardul de calitate din domeniul Esteticii.
  • Scopul companiei MD Maio este de a promova și de a extinde Medicina Estetică.

Astfel, suntem siguri că aBeauty Clinique nu putea găsi o companie parteneră ce să fie mai bine aliniată cu valorile și țelurile sale internte decât MD Maio.

Credem cu toată inima în viziunea Dr. Maio de a se diferenția printr-o inovare constanta a medicinei estetice, iar angajamentul său de a schimba complet viziunea negativă față de procedurile medical-estetice ar putea schimba lumea pe care o cunoaștem astăzi.

Proiectele MD Maio se concentrează asupra doctorilor din întreaga lume. Ei sunt dedicați ridicării nivelului de educație în estetica medicală și promovării îmbunătățirii ei. Sunt fanii excelenței și ideilor avangardiste atunci când vine vorba de educația medicală.

aBeauty Clinique știe că doar învățând de la cei mai buni, poate aduce cele mai bune rezultate. De fiecare dată când analizăm introducerea unei noi tehnici în cadrul clinicilor noastre trebuie să ne asigurăm că acestea se aliniază perfect cu viziunea și valorile noastre.

MD Maio dorește să schimbe domeniul învățând doctorii cele mai bune tehnici și inovând constant. aBeauty Clinique vrea să schimbe domeniul crescând standardul de calitate al serviciilor și al rezultatelor. Noi credem că prin ridicarea constantă a ștachetei și prin simpla dorință de a învăța și a înțelege cât mai bine un domeniu putem să ne asigurăm ca facem lumea un loc mai bun.

Scopul MD Maio

Asemeni aBeauty Clinique, și ei doresc să aducă siguranță și calitate în domeniul tratamentelor estetice (medicale) prin educație.

Misiunea MD Maio

Să creeze concepte inovatoare și să pună în aplicare excelența în educația estetică medicală.

Viziunea MD Maio

modeleze viitorul și să facă estetica medicală o parte normală a vieții de zi cu zi.

Valori

Asemeni MD Maio, și aBeauty Clinique acționează în conformitate cu următoarele valori:

●    Suntem motivați spre inovație.

●    Tindem la și lucrăm pentru excelență și calitate;

●    Ridicăm ștacheta și depășim limitele;

●   Persistăm chiar și în cele mai complicate momente.


Mauricio de Maio, doctor în medicină, este managerul companiei MD Maio. El este unul dintre cei mai importanți chirurgi plasticieni din lume și un expert în utilizarea avansată a umpluturilor dermice și a toxinei botulinice tip A.

Dr. de Maio a dobândit o înțelegere profundă a tuturor aspectelor etnice și culturale în estetica medicală. Acest lucru a fost realizat datorită expunerii sale globale intense din cadrul ultimilor 15 ani. El a intervievat personal și a tratat mii de pacienți la nivel mondial în timpul programelor sale educaționale.

Bazat pe experiența sa academică, practica clinică privată de peste 25 de ani și experiența internațională extinsă, el a dezvoltat noi concepte în estetica medicală, inclusiv MD Codes ™, MD Dyna Codes ™, MD ASA ™, MD Plient ™ și Next Human ™.


Contactează-ne